Algemene voorwaarden Pinnata:

Er  geldt een volledige geheimhoudingsplicht t.a.v. de diensten naar derden toe.

Alleen in nadrukkelijk overleg en met een getekend toestemmingsformulier mogen foto’s gebruikt worden voor PR doeleinden.

De restinboedel (dus alles dat overblijft nadat alle spullen toegewezen zijn aan familie) wordt officieel afgestaan aan Pinnata.

Geleverde spullen zijn schoon, getest (indien nodig) , werkend en compleet geleverd. Tenzij daar op de overeenkomst iets anders over vermeld wordt.

Door weersomstandigheden kan een levering of ruiming uitgesteld moeten worden. Dan wordt in overleg een nieuw moment vastgesteld.

Op elektrische apparaten zit een week garantie, geldend vanaf de leverdatum.  Indien mogelijk wordt het apparaat omgeruild en anders wordt er met de aanschafkosten iets gedaan.

Wanneer er sprake is van een betalingsregeling, dan dient een aanbetaling 25% van het gehele bedrag overgemaakt te worden. Daarna dient een evenredig deel per maand afgelost te worden.

In de winkel geldt het huisreglement.

Voor vrijwilligers en mensen uit de dagbesteding geldt het aanhangsel bij het vrijwilligerscontract.

Informatie over vrijwilligers wordt in hoge uitzondering aan derden verschaft.

Uw gegevens worden na 10 jaar definitief vernietigd.

gezellige schuurverkoop

iedere woensdag en zaterdag

10.00-17.00

Hoofdkanaal OZ 121

7881VR Emmer Compascuum

Wat doet Pinnata?


Pinnata zorgt dat de boedel, die mensen over hebben, terecht komt bij mensen die het heel goed kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld minima, vluchtelingen, asielzoekers, mensen met een uitkering. Zij kunnen vaak niet ineens nieuwe boedel aanschaffen, maar hebben het wel hard nodig.


Bij Pinnata kunnen zij voor een kleine prijs startboedels aanschaffen voor de slaapkamer, badkamer, woonkamer, keuken. Aanvullingen hierop of losse spullen zijn natuurlijk ook mogelijk.


Om deze dienst aan te kunnen bieden helpen we mensen tegen een laag tarief met boedelruimingen. Vaak worden de spullen geschonken aan Pinnata. De eerste levensbehoefte spullen gaan naar de doelgroep. De andere spullen verkopen we in de winkel om zo ook lage offertes te kunnen blijven aanbieden.

Ik bied mijn diensten aan in heel Nederland, met het accent op het noord-oosten (Drenthe) en midden (Utrecht).


Spullen over? Overleg even met Pinnata.
Spullen nodig? We helpen je graag!


Carina van Welzenis 06-30072436

www.pinnata.nl    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruik van fotomateriaal ©

Met mijn foto's probeer ik u een indruk te geven van mijn manier van fotograferen. Ik probeer vooral een sfeer / iemands eigenheid vast te leggen.

rouwboeket

Voor het gebruik van deze foto's is uitdrukkelijk toestemming verleend door de betrokkenen. Net als op alle foto's op deze site, rusten op de foto's eigendomsrechten ©, en mogen deze niet worden gekopieerd of gebruikt zonder dat hiervoor schriftelijk toestemming is gevraagd en verleend door Pinnata!

zakelijk

fotos

Evaluatie van de diensten

De evaluatie van de geleverde dienst(-en) kan op drie manieren:

1. Dit kan in een persoonlijk gesprek, waarbij gelijktijdig de evaluatielijst wordt ingevuld.
2. Telefonische evaluatie, waarbij gelijktijdig de evaluatielijst wordt ingevuld.
3. Opsturen van de evaluatielijst, waarna u het invult en retourneert binnen 14 dagen.

Uw medewerking hieraan kan mij helpen de aangeboden diensten te optimaliseren.
Het is vrijblijvend en hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen?

Ik kan over verschillende onderwerpen een presentatie geven. Maar misschien veel leuker voor u is het maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO). Voor u als bedrijf noemen we dit verantwoord ondernemen. Uw bedrijf dient, wettelijk opgelegd, iets terug te laten stromen naar de maatschappij. Aan u uiteraard de keuze hoe dit te doen.

Nou dat is simpel: .................bel mij!

Met mijn jarenlange MBO ervaring kan ik met u meedenken hoe u mijn opdrachtgevers kan bijstaan.

Misschien is het eenvoudig en levert u producten of diensten die u toch al heeft. Wellicht past een donatie beter bij uw bedrijf. Maar denk eens na over een teambuildingsdag: helpen bij een boedelruiming of boedellevering, samen met elkaar een laatste wens realiseren voor iemand? Of eens een flinke schilderbeurt geven bij een verzorgingshuis. Misschien wilt u uw bedrijfsvervoer inzetten om nog bruikbare spullen naar een vereniging o.i.d. te brengen. Voorbeelden genoeg te verzinnen!

Neem vrijblijvend contact met me op en ik zal met u meedenken en zoeken naar een win-win situatie.